Jacobs Cars: uw ervaren Volvo-garage

Volvo: veiligheid voorop!

Zoekt u een oerdegelijke wagen? Een ijzersterk merk dat u én de veiligheid van uw passagiers voorop stelt? Kies dan resoluut voor een Volvo van Jacobs Cars. U treft er een vernuftige wagen die volledig opgebouwd is rond ú. Bovendien is hij krachtig, zuinig en fluweelzacht voor het milieu. Kom uw droombolide bewonderen in een van onze ruime toonzalen in Dilsen of Genk. Hebben we ook voor u in huis: prima tweedehandswagens en leasingformules.

 

Onberispelijk onderhoud

Is uw Volvo toe aan een onderhoud? Rep u naar Jacobs Cars: onze ervaren technici nemen het graag voor hun rekening. In ons eigen atelier brengen we uw wagen opnieuw tot in de puntjes in orde. En helpen we u vliegensvlug – en veilig – op weg. Eenvoudig of groot onderhoud volgens het boekje? Bel ons voor een afspraak.

Snel hersteld

Jacobs Cars bouwt op 76 jaar ervaring: onze medewerkers kennen alle modellen van binnen en van buiten. Zij herstellen uw vierwieler in een wip! Zo geniet u opnieuw van zorgeloos rijplezier. En spint uw Volvo als nooit tevoren.

 

De Volvo die naadloos bij u past? Hij staat te glimmen in de toonzaal van Jacobs Cars. Kom gerust langs voor een deskundige uitleg. En krijg daarbovenop een schitterende dienstverlening!

 

Over Ons

Hoofdverdeler Volvo

Verkoop nieuw-tweedehands

Directiewagens

Leasing

 

Bezoek onze website voor alle informatie

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review